I Båtsfjord er det helt unike fotomuligheter.

Her snakker vi nærkontakt med arktiske fuglearter som Praktærfugl, Stellerand, Havsuler og Teist m.fl. Vi har, som eneste i Båtsfjord, flytende fotoskjul i Båtsfjord havn for å oppnå denne nærkontakten.  Vi har og fotosafari med båt, snøscooter og bil hvor vi tilrettelegger for spesielle fotomuligheter. Andre flotte motiv er  naturen vår, nordlyset, snøstormer, midnattsol og andre dyr som hval, elg, reinsdyr mm.

Book nå

Vi har skjul for hare og holder også på å utvikle andre, nye unike fotomuligheter. Dette kan vi etter lang tids erfaring, og vi utvikler oss hele tiden i samarbeid med våre gjester, mange av dem er også profesjonelle fotografer.

En annen spesiell foto-opplevelse “her oppe” er det arktiske lyset. En kjent kunstner sa da hun kom til Varanger for første gang: “Å komme hit, er som å skru opp fargekontrasten på PCén” Alle farger er klarere og mer farget på et vis, og det kommer av at vi ikke har forurensing og lysstøy her.

Så her ligger alt til rette for en spesiell opplevelse, enten du profesjonell eller ny i gamet. Vi hjelper deg og gir deg råd.

Så her ligger alt til rette for en spesiell opplevelse, enten du profesjonell eller ny i gamet. Vi hjelper deg og gir deg råd.

Vi samarbeider med flere store reiseselskaper og kan ta imot både grupper og enkeltpersoner. Ta kontakt for en prat om hvilke muligheter vi har.

Book nå

For bestillings henvendelser ta
kontakt med oss på
booking@baatsfjord.comeller +47 485 11 101.

Booking systemet kommer snart.