Båtsfjord Hotell har bilutleie både i Båtsfjord og i Vardø. Om du ønsker et tilbud på leiebil, ta kontakt med oss. Vi har god erfaring med føre og forhold, og vil kunne guide deg frem til den beste løsningen.
Vi har også Buss som kan bestilles, vi kan hente eller dere kan leie. Ta kontakt for mere informasjon.

Busstransport

Vi kan hente deg på flyplassen eller vi kan kjøre deg til steder i nærområdet. Vi tar også guidede turer, dagsturer til Hamna i Syltefjord, mulighetene er mange og du kan bare melde til oss så skal vi hjelpe deg. Hva med en personaltur der vi henter deg til vårt anlegg i Båtsfjord eller Hamna, der du får full pakke med mat og opplevelser og bringer deg tilbake. Du trenger bare ta med deg selv og litt klær, resten fikser vi. Vi har flere busser og kan kjøre opptil 14 personer.

Sjekk tilgjengelighet

SUP

SUP (Brettpadling) er en sport som har de siste årene blitt mer og mer populært. Kort fortalt er SUP en kombination av surfing og padling, hvor man står på et stort brett og tar seg fram med hjelp av en padleåre. Stand up paddle surfing, paddelsurfing, brettsurfing, stand up paddle board eller hva du kalle det - du kan leie det hos oss!!

Sjekk tilgjengelighet

Bilutleie

Hos oss kan du leie deg en bil når du er her i Båtsfjord, vi har også leiebiler i Vardø.

Vi har varebil og 4WD. Ta bare kontakt så kan vi sette bilen på flyplassen til deg så kan du du bare gå rett i bilen når du kommer hit.

Sjekk tilgjengelighet

Snøskutersafari

Her er det mange muligheter, vi har sleder som kan ta 4 personer. Vi har 8 snøskutere så vi kan ta med oss 10 – 14 personer på en skutertur. Vi kan besøke Makkaur fyr og få lokalhistorie og få sett både fyret og festningen, Ytre Syltefjord et tidligere fiskevær ytterst i Syltefjorden, kanskje en tur til vårt anlegg i Hamna der vi kan overnatte, ta en tur både i Badstu og i...

Sjekk tilgjengelighet

Kajakkutleie eller Guidet Kajakk Tur

Har du Våtkort og har padlet før kan du leie kajakk og utstyr hos oss. Om du ikke er vant og ikke har Våtkort, da kan du bestille en guidet tur. Da vil vi øve først på og padle så vil vi ta en tur rundt i nærområdet, fantastisk deilig og være helt i vannflaten eller kunne padle under de gamle fiskebrukene. Dette passer flott for par. Her kan det legges opp til at vi går i land også. Ta kontakt.

Sjekk tilgjengelighet

Book nå

For bestillings henvendelser ta
kontakt med oss på
booking@baatsfjord.comeller +47 485 11 101.

Booking systemet kommer snart.