Opplevelses Hotellet i Båtsfjord

Book nå

Båtsfjord Hotell ligger plassert midt i Hjertet av fiskerihovedstaden.

Vi ligger i Ytre Havn der vi har Både Rorbuer og våre Båter ligger rett nedenfor.

Hotellet er moderne men har masse historie, du vil kjenne den spesielle atmosfæren som er når du kommer inn til oss. Du vil alltid føle deg hjemme her.

Vi har flere avdelinger inne på vår restaurant som er innredet forskjellig. Det er Gangavstand til Båtsfjord Kirke der man kan se det fantastiske Glassmaleriet som dekker hele nordveggen. 300 meter til sentrum.

Litt om Båtsfjord og hva vi kan tilby

Det meste av det som foregår i Båtsfjord er knyttet til fiske, Båtsfjord har et aktivt næringsliv og stedet utvikles stadig. Det er et aktivt Kulturliv og hvert år arrangeres det flere festivaler.
Båtsfjord er en del av Varanger og det er økende turisme i hele området, vi har et yrende dyreliv og naturen her er spesiell, fra den rå kystlinjen i til den flotte Pasviktaigaen.
Båtsfjord Hotell hjelper deg med å planlegge Varangerferien om du ønsker, her er opplevelser for alle.

Opplevelser hos Båtsfjord Hotell & Wildlife Finnmark

Kongekrabbesafari

Vi tar deg med på en flott opplevelse idet vi starter turen med å hente ferske kongekrabber fra våre krabbeteiner, der dere får være med og ta opp krabber for og ta med tilbake for tilbereding. Det kommer nok også en...

LES mer >

Tur i Syltefjordstauran Fuglefjell

Vi reiser ut fra Båtsfjord eller Syltefjord der vidrar til Syltefjordstauran Fuglefjell, dette er et flott skue, om du erfugleinteressert eller ikke...

LES mer >

Rib Tur

Dette er en spennende og artig måte å få oppleve Båtsfjord eller Syltefjord og områdene rundt enten i over 40 knop, eller en kosetur, du bestemmer.
Vi gir gass utover fjorden...

LES mer >

Krigshistorisk Tur

Her er det flere muligheter, vi kan ta for oss festningen i Kongsfjord der vi drar med buss og går opp på festningen og guiden vil fortelle historier mens dere vil få tilgang til info av området. Vi kan dra til Makkaur festning...

LES mer >

Busstransport

Vi kan hente deg på flyplassen eller vi kan kjøre deg tilsteder i nærområdet.Vi tar også guidede turer,dagsturer til Hamna i Syltefjord, mulighetene er mange og du kan bare melde tiloss så skal vi hjelpe deg. Hva med en...

LES mer >

SUP

SUP (Brettpadling) er en sport som har de sisteårene blitt mer og mer populært. Kort fortalt er SUP en kombination av surfingog padling, hvor man står på et stort brett og tar seg fram med hjelp av enpadleåre. Stand up...

LES mer >

Båtsfjord Hotell har egen kai, med utendørs sitteplasser med utsikt over havnen. Også muligheter for havbading. Vi har en grillhytte med plass til 20 personer som er tilknyttet Jacuzzi og Utendørs Badestamp.

Våre aktiviteter kan oppleves både fra Båtsfjord & Wildlife Finnmark anlegget som ligger i Hamna Syltefjord. Vi kan ha konferanser for opptil 50 personer. Så her kan du bestille den perfekte konferansepakken med opplevelser både vinter og sommer.

Book nå

For bestillings henvendelser ta
kontakt med oss på
booking@baatsfjord.comeller +47 485 11 101.

Booking systemet kommer snart.

KONGEKRABBESAFARI

Vi tar deg med på en flott opplevelse idet vistarter turen med å hente ferske kongekrabber fra våre krabbeteiner, der derefår være med og ta opp krabber for og ta med tilbake for tilbereding. Detkommer nok også en god historie på turen. Når vi ankommer land så har deremulighet til og være sammen med oss og få den tilberedt ved grillhytten der vikoker krabben ute og nyter den på kaien eller i grillhytten med utsikt overhavnen. Bestill i vår booking portal.

TUR I SYLTEFJORDSTAURAN FUGLEFJELL

Vi reiser ut fra Båtsfjord eller Syltefjord der vi drar til Syltefjordstauran Fuglefjell, dette er et flott skue, om du er fugleinteressert eller ikke. På turen ut vil det bli fortalt om området rundt og hvordan folk var bosatt i gamle dager. Her kan man bestille turen enten som en båttur ca 2 timer, eller man kan bestille turen slik at man får gått på land og tatt noen bilder, dette er væravhengig. Det kan også bestilles som ren fugletur der vi setter deg i land og henter dere atter avtalt tid. Stauran er et av Norges største og viktigste fuglefjell. Blant artene som hekker her er havsule, krykkje, lomvi, polarlomvi, alke, Teist og lundefugl.

RIB TUR

Dette er en spennende og artig måte å få oppleve Båtsfjordeller Syltefjord og områdene rundt enten i over 40 knop, eller en kosetur, dubestemmer.Vi gir gass utover fjorden og du vil kjenne du lever. Her kanman enten bestille en guidet tur i området rundt, eller en tur til Hamningberg,eller Båtsfjord Syltefjord der vi kan dra til vårt eget anlegg som harkonferansesal, overnatting, kanskje på kvelden kan man hoppe rett i enbadestamp nede på kaien mm. Vi kan skreddersy turen, dere kontakter oss om derefinner ut at dere vil ha en tilpasset tur. Dette passer spesielt godt tilTeambuilding, kurs konferanser mm. 12 personer pr. båt. Vi kjører hele året!Barn fra 5 år.

Havfiske

Vi tar deg med på en flott opplevelse idet vi starter turen med å hente ferske kongekrabber fra våre krabbeteiner, der dere får være med og ta opp krabber for og ta med tilbake for tilbereding. Det kommer nok også en.

KRIGSHISTORISK TUR

Her er det flere muligheter, vi kan ta for ossfestningen i Kongsfjord der vi drar med buss og går opp på festningen og guidenvil fortelle historier mens dere vil få tilgang til info av området. Vi kan dratil Makkaur festning 19 km ut fjorden, der vil man gå i land i «gammel» Makkaurog gå opp på festningen. Guiden er lokalkjent og vil fortelle om området rundtog hva vi vil passere på vei opp på festningen. Her kan du virkelig se hvorfordet ble etablert en festning her, utsikten er fantastisk. Her er også Mulighettil å gå til Makkaur Fyr, en fin tur og et flott skue. Det er fantastisk nårsolen skinner og se utover havet fra Fyret. Disse turene kan kombineres, så herer det bare og ta kontakt så skal vi gjøre vårt ytterste for at du skal få enfantastisk tur. Faste turer kan bestilles i vår Booking Portal.

Busstransport

Vi kan hente deg på flyplassen eller vi kan kjøre deg tilsteder i nærområdet.Vi tar også guidede turer, dagsturer til Hamna i Syltefjord,mulighetene er mange og du kan bare melde til oss så skal vi hjelpe deg. Hvamed en personaltur der vi henter deg til vårt anlegg i Båtsfjord eller Hamna,der du får full pakke med mat og opplevelser og bringer deg tilbake. Du trengerbare ta med deg selv og litt klær, resten fikser vi.Vi har flere busser og kankjøre opptil 14 personer.

SUP

SUP (Brettpadling) er en sport som har de sisteårene blitt mer og mer populært. Kort fortalt er SUP en kombination av surfingog padling, hvor man står på et stort brett og tar seg fram med hjelp av enpadleåre. Stand up paddle surfing, paddelsurfing, brettsurfing, stand up paddleboard eller hva du kalle det - du kan leie det hos oss!!

HAVFISKE

Havfiske i FiskeriHovedstaden kan enten oppleves sammen meden guide eller du kan bestille båt og dra på fisketur selv. Vi har nye båtersom er stasjonert i Båtsfjord og Syltefjord. Her kan man fiske både kveite ogtorsk, en flott opplevelse. Vi har både drakter og fiskestenger som kan leies. Bestilli vår booking portal.

HVALSAFARI

Kom og opplev den arktiske naturen fra båt. Vi reiser ut fraBåtsfjord eller Syltefjord der vi er på søken etter hval. Hovedsesong er fraApril til August, men man kan være heldig og se hvaler hele året. Fantastiskflott tur, der man får oppleve den råe kystlinjen samtidig som man kan få sebåde Finnhval, Knølhval og Spekkhoggere. Bestill i vår Booking Portal.

OVERFLATE SNORKLETUR

Har du lyst på en annerledes aktivitet i det våte element. Daer overflate snorkling noe for deg. Vi tar på oss tørrdrakter og snorkleutstyrog tar en reise under vann. Der du kan se fisk, krabbe sjøstjerner mm. Flottaktivitet som virkelig gir deg energi. Vi kan også ta med utstyr i vår båt sådrar vi på spesielle steder og snorkler, dette må bestilles utenom, ta barekontakt med oss og vi skal ordne dette for deg. Bestill vanlig snorkletur fraland på vår booking portal.

SNØSKUTERSAFARI

Her er det mange muligheter, vi har sleder som kan ta 4personer. Vi har 8 snøskutere så vi kan ta med oss 10 – 14 personer på enskutertur. Vi kan besøke Makkaur fyr og få lokalhistorie og få sett både fyretog festningen, Ytre Syltefjord et tidligere fiskevær ytterst i Syltefjorden,kanskje en tur til vårt anlegg i Hamna der vi kan overnatte, ta en tur både iBadstu og i våre badestamper som står helt nede på kaien. Hva med Skutersafarisom avsluttes med en Kongekrabbesafari der man kan nyte krabben med noe godt iglasset når man kommer på land. Her er det bare å kontakte oss slik at vi kanhjelpe deg med og lage en optimal tur. Dette passer perfekt for Teambuilding ogkonferanser.Vanlige oppsatte turer kanbestilles i booking portalen.

BILUTLEIE

Hos oss kan du leie deg en bil når du er her i Båtsfjord, vihar også leiebiler i Vardø.Vi har varebil og 4WD. Ta bare kontakt så kan vi sette bilenpå flyplassen til deg så kan du du bare gå rett i bilen når du kommer hit.

KAJAKKUTLEIE ELLER GUIDET KAJAKK TUR

Har du Våtkort og har padlet før kan du leie kajakk og utstyrhos oss. Om du ikke er vant og ikke har Våtkort, da kan du bestille en guidettur. Da vil vi øve først på og padle så vil vi ta en tur rundt i nærområdet,fantastisk deilig og være helt i vannflaten eller kunne padle under de gamlefiskebrukene. Dette passer flott for par. Her kan det legges opp til at vi gåri land også. Ta kontakt.